20 Mayıs 2016 Cuma

BİTKİSEL KAYISI SABUNU

Kayısı Sabunu Neye İyi Gelir ? Kayısı Sabununun Cilde ve Saça Faydaları Nelerdir ?


Kayısı sabununda bulunan potasyum, lif, A, C ve E vitamini cilt ve saç için oldukça faydalı bileşenlerdir. Kayısı meyvesinin kurusundan ve taze meyvesinden üretilerek hazırlanır.

Kayısı Sabunu Faydaları :


* Kayısı sabunu cilde uyumlu ve yumuşak yapısı sayesinde kozmetik sektöründe losyon, sabun ve nemlendirme maskelerinde kayısı sabunun maddesi kayısı çekirdeği yağından faydalanılır.
* Çocuklarda ve bebeklerde rahatlıkla kullanılabilen kayısı sabunu cildin tahriş olmasını engeller.
* Tüm cilt tiplerine uygun nemlendirme sayesinde doğal bir bakım sağlar.
* Yağlı ciltlere sahip kişiler ciltlerine nemlendirme sürmeye çekinirken, kayısı sabunu ve yağı ile yağsız bir şekilde bakım sağlayabilirler.
* Ciltte yağlı bir kalıntı bırakmayan kayısı yağını ister kuru ister yağlı cilt yapınız olsun gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
* Kayısı yağından yapılan kayısı sabunu gamma linoleik asit içerir. Bu asit cildin nem dengesini koruyarak cildin derinlemesine beslenmesine destek verir.
* A ve E vitamini barındıran kayısı sabunu yaşlanmanın yavaşlamasında etkilidir.
* Egzama ve cilt hastalıklarına iyi gelir
* Antioksidan özelliği ile vücudu toksinlerden arındırarak cilde nemlilik kazandırmaktadır.


Kayısı Sabunu Nasıl Kullanılır ?


Kayısı sabununu tüm cildinizde kullanabileceğiniz doğal bir üründür. Her gece yatmadan 2 – 3 damla avucunuza dökerek cilde yedirin. Kayısı sabununu egzama ve sedef gibi cilt hastalıklarında kullanacaksanız, düzenli olarak her gün sorun olan bölgeye uygulamalısınız. Selülit için her gün masaj yaparak selülitli bölgeye tatbik edilir. Banyo esnasında vücudunuzu yıkamakta faydalı olur.

Bitkisel Kayısı Sabununu almak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder