23 Mayıs 2016 Pazartesi

GLİSERİNLİ ALOE VERA SABUNU

Aloe Vera Sabunu Nedir ? Aloe Vera Sabununun Faydaları Nelerdir ?

Tüm vitamin, makro mineraller, eser mineraller, enzimler, amino asitler aloeveranın içerisinde mevcuttur. Aloe Vera bitkisinin özlerinden elde edilen sabunun bakalım nelere faydası vardır.

Aloe Vera Sabunu Faydaları :


* Aloe vera gliko proteinler içerdiğinden, cilt yanmalarında ve cilt sorunlarında tedavi edici özelliği bulunur.
* Kan dolaşımını hızlandıran, cildin nem dengesini sağlayan Aleo Vera sabunu, alerjik ve kuru ciltler için faydalıdır
* Cildi derinlemesine besleyerek, doğal dengesini kazanmasını sağlar. Cildin yağ-nem dengesini düzenlerken, aşırı yağlanmayı engeller.
* Gün boyu cildinizi nemlendirir.  İpeksi dokusuyla cilde pürüzsüz, canlı bir parlaklık verir
* Aloe vera, çeşitli cilt sorunlarına karşı kullanılan bir bitkidir. Özellikle epitel doku için faydalıdır, akne, kireçlenme, egzama, sedef, mantar, böcek sokmaları, güneş ve cilt yanıklarına, alerjik, kuru, iltihaplanan ciltlere iyi gelir.
* Kan akımını arttırıcı, cilt nemlenmesini düzenleyici ve hücre jenerasyonuna etkilidir.

Aloe Vera Sabunu Nasıl Kullanılır ?


Aloe Vera sabunu cildinize sabahları ve gece yatmadan önce günde 2 defa olmak üzere kullanmak önerilmektedir. Cildinizi Aloe Vera sabunuyla yıkayıp durulamanız yetecektir . Saçlarınız için haftada 3 – 4 kez kullanmak cazip olur . Kullanmaya başladıktan bir hafta sonra cildinizdeki veya saçlarınızdaki değişimi fark edersiniz .

Gliserinli Aloe Vera Sabununu almak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.


1 yorum:

  1. Hayatımızda çok önemli bir yere sahip olan nane, sadece besin veya sağlık için değil bunun dışında temizlik maddesi olarak da kullanılmakta. Fakat kullanım amacı genellikle kokusu olmaktadır. Son zamanlarda doğal ürünler üzerine çok fazla yoğunlaştım ve bu hususta ilk olarak doğal yeşil nane sabunu ve detaylarından bahsedeceğim. Sırasıyla nanenin kullanım şekilleri, sabundaki faydaları gibi bilgiler vermeye çalışacağım.

    YanıtlaSil