10 Haziran 2016 Cuma

LİFLİ AMBER SABUNU

Amber Sabunu Nedir ? Amber Sabununun Faydaları Nelerdir ?


Antik dönemlerden bu yana parfüm yapımında en çok tercih edilen amber, aynı zamanda afrodizyak etkisiyle de bilinmektedir. Saf ve baz yağlar içeren sabun suda % 100 çözünmektedir. Kabakgiller ailesinin bir üyesi olan loofah uzun yıllardır banyo süngeri olarak kullanılmıștır ve son yıllarda doğal bir ürün olması sebebiyle bu ürünün kullanımına tekrar bir ilgi olușmuștur. Loofah doğal bitkisel bir așındırıcıdır, cildi düzgün ve yumușak tutar.

Amber Sabunu Faydaları :


* Cilde hem bakım hemde derin ve etkileyici bir masaj uygulaması yapar.
* Selülit olușumunu engeller ve vücudun kan dolașımını hızlandırır.
* İçerisinde bulunan lifler suya girdiğinde yumușar ve cilde rahatlık verir.
* Yeni hücre üretimini ve kan dolașımını aktive eder.
* İçinde bulunan liflfler sayesinde peeling uygulaması etkisi yaratır.
* Ayrıca, antiseptik özelliği sayesinde yüz ve vücut derisindeki sivilce, tahriş, egzama,  sedef, mantar, alerji, pişik, isilik  gibi cilt rahatsızlıklarının doğal yolla çözümünde haklı bir şöhrete sahiptir.
* Abartılı kozmetik malzeme kullanımı, yanlış beslenme, bilinçsizce güneşlenme, yoğun şeker, sigara ve alkol tüketimi, yetersiz uyku düzeni, kirli hava, stresli şehir hayatı, genetik faktörler ve bunun gibi olumsuz koşullar sebebiyle, hızlı bir şekilde yaşlanan ve deforme olan cildimizi; sağlıklı beslenme ve doğal malzemeler kullanarak sağlıklı ve genç tutabiliriz.
* Tek bir sabunla tüm vücudunuzun temizlenmesine olanak sağlayan bu sabunla banyolarınızı keyfe dönüştürebilirsiniz.

Amber Sabunu Nasıl Kullanılır ?


Banyoda sabunun ıslanmasını sağladıktan sonra tüm vücudunuza masaj yapar gibi çok bastırmadan rahatça uygulayabilirsiniz.

Lifli Amber Sabununu almak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder